Levering informatie

Leveringen/betalingen

De leveringstermijn duurt maximaal 14 dagen en 21 dagen voor gepersonaliseerde artikelen, tenzij anders overeen gekomen.

Indien u doopsuiker voor een geboorte wenst te bestellen raden wij u aan minimum 2 maand vóór de vermoedelijke bevallingsdatum uw bestelling te plaatsen. In de meeste gevallen wordt enkel nog de naam van de baby op het artikel vermeld, wenst u toch de geboortedatum te vermelden dan wordt uw bestelling binnen de 24 uur, na uw bevestiging van de geboortedatum, verzonden.

Indien iets niet in voorraad is zijn wij afhankelijk van de leveringstermijn van onze leveranciers. Indien de leveringstermijn langer is dan verwacht dan wordt u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Onze bestellingen worden verzonden met DPD of Taxipost volgens volgende tarieven:
- België: 8,95 euro
- Nederland: 12,95 euro
- Luxemburg: 15,00 euro
- Duitsland: 11,40 euro
- Frankrijk: 15,00 euro
- Rest EU: 36,00 euro

Deze tarieven kunnen variëren naargelang het gewicht van het pakket en de keuze van levering (express). De leverprijs die u bij bestelling via de webshop meekrijgt is dus een indicatieve prijs die nog kan veranderen. Wij zijn niet meer verantwoordelijk voor het pakket vanaf het moment het verzonden is.

Wanneer u de leveringskost wil besparen, kan u na afspraak uw bestelling komen afhalen.

De bestellingen kunnen verstuurd worden naar volgende landen:
België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, rest van EU.

Gratis verzending binnen België bij een bestelling vanaf 250 euro.

Betaling kan via Visa/Mastercard of via overschrijving op het rekeningnummer: Belfius BE 19 0635 6138 5212 BIC GKCCBEBB

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de Wet van 6 april 2010 heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete binnen de veertien (14) kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.